Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild

Sickla Front

Nya kontorskvarter ger Sickla en ny entré,

Kommun: Nacka

Lokaltyp Uthyrbar yta (m2)
Parkering 14 000
Kontor 25 300
Summa 39300
Investering (mkr)
820
Färdigställt
2018
Hyresvärde exkl. tillägg (mkr)
66
Tillbaka
vision

Ett nytt stadskvarter för stora och små kontor

Under hösten 2015 startade vi uppförandet av två nya kontorsbyggnader på Uddvägen i Sickla, där vi äger ett större markområde med industrikaraktär. Här får Sickla en ny entré som kommer att fungera som en brygga mellan det gamla och nya Sickla och där Sickla möter Hammarby Sjöstad.

Projektet som kallas Sickla Front omfattar totalt drygt 25 000 kvm uthyrbar area och 14 000 kvm parkering. Vår ambition för området är att skapa ett attraktivt och stadsmässigt kvarter för stora och små kontorsverksamheter.

Färdigställandet av Sickla Front är nu i slutfasen. Under hösten 2018 flyttade Domstolsverket in i ett av de nya kontorshusen med sina verksamheter Nacka tingsrätt, Hyres- och arrendenämnden samt Mark- och miljödomstolen. Bland övriga hyresgäster återfinns Yamaha Motor Europe, IT-säkerhetsföretaget SecMaker samt företaget Vroom som är verksamma inom den svenska fordonsmarknaden. Inflyttningarna sker successivt under hösten 2018 och våren 2019.

Sickla blir ännu mer tillgängligt

Platsen ger Sickla en ny entré och gör hela Sicklaområdet ännu mer attraktivt. Tvärbanan går förbi det nya kvarteret på sin väg mot Sickla station, vilket ytterligare förbättrat kommunikationerna till området. Dessutom börjar tunnelbanan mot Nacka att rulla år 2026 med en station i Sickla, bara ett hundratal meter från Sickla Front. 

Sickla Front miljöcertifieras enligt Breeam Excellent.

Här får du senaste nytt om alla våra byggprojekt i Sickla

kontakt