Life City

Kvarteret för er som gärna affärsutvecklar och erbjuder service till Hagastadens vårdaktörer och forskningsverksamheter

Här, mitt i det framväxande life science-distriktet i Hagastaden, skapar vi Life City. Ambitionen  är att tillsammans med några av Stockholms mest framsynta omdanare bygga en mötesplats som stärker Hagastadens och Sveriges position i ett internationellt perspektiv. Life Citys arbetsmiljöer och samverkansformer bygger på den senaste forskningen inom arbete och möten.

Entréplanet utvecklas för att bli en mötesplats med relevanta och gemensamma funktioner i framkant. Uppåt i huset kommer coworking samt kontors- och startup-lokaler att styra form och dominiera innehåll. Byggnaden miljöcertifieras enligt Breeam och förses med rymliga cykelgarage, omklädningsrum och rikliga wellness-funktioner. 

Parallellt med att Life City byggs kommer Hagastadens redan utmärkta kommunikationer att stärkas med både Citybana och ny tunnelbanestation.

Life City kommer att utgöra entrén till Hagastadens life science- kluster vid Skandinaviens mest visuella plats alldeles mitt mellan Solna och Stockholm där 200 000 människor passerar varje dag, 73 miljoner varje år.

Inflytt i kvarteret är möjligt fr o m år 2022, men lokaler i storlekar mellan 400 till 4 500 kvadratmeter kan demonstreras digitalt och signas redan nu.

Ta kontakt med Petter Klingofström för mer information och besök på plats. Se kontaktuppgifter till höger.