Dekorativ bild

Sickla Front - ett nytt stadskvarter

Nya kontorskvarter ger Sickla en ny entré. Vår ambition är att skapa ett attraktivt och stadsmässigt kvarter för stora och små kontorsverksamheter.

Nyproducerade kontor för små och stora verksamheter där Sickla möter Hammarby Sjöstad. Sickla Front är för de företag som vill vara lättillgängliga för sina anställda och besökare. Här, i centralt läge med allt på några minuters avstånd, har vi möjlighet att skapa det moderna kontoret tillsammans med er.I entréplan bygger vi för en restaurang med uteservering och plats för möten.

I direkt närhet till Sickla Front byggs bostäder, kommersiella lokaler och platser för kultur. På andra sidan gatan skapar Atrium Ljungberg den nya stadsdelen Nobelberget med 500 bostäder och Nobelparken med generösa gräsytor, sköna soltrappor och en restaurang med uteservering. 

Sickla har goda kommunikationer. Bussar, tvärbanan, Saltsjöbanan och båtpendeln från Söder finns ett hundratal meter från Sickla Front. Tunnelbanans förlängning till Nacka kommer att vara klar 2030 och möter då övriga kommunikationer i det nya Sickla Station. 

Sickla Front certifieras enligt BREEAM Excellent och möter dagens och framtidens krav på miljö och hållbarhet. 

Nu introduceras Xtra² - Den enkla processen!

Det är många beslut som ska tas och val som ska göras. Xtra² innebär att vi leder dig genom hela processen, från kontraktskrivande till inflyttningsfest. Vi har ett team av välbeprövade och professionella samarbetspartners inom områden som möbler, interiör, lås, larm och skyltning med mera som kan hjälpa dig om du vill.