Sankt Eriksgatan 113 | 1005 Kvm - Atrium Ljungberg

Sankt Eriksgatan 113

Området Hagastaden
Area 1005 kvm
Lokaltyp Kontor

Eget våningsplan & gemensam takterrass

I det historiska huset som 1934 byggdes åt Sara-koncernen finns nu möjlighet att hyra ett helt våningsplan med upp till ca 80 arbetsplatser. Huvudentrén ligger på S:t Eriksgatan 113 men även porten på Hälsingegatan 26 går att nyttja.
Lokalen stäcker sig över hela våningsplanet och de 48 dubbel-fönster som kantar lokalen ger fri utsikt och ett generöst ljusinsläpp hela dagen. Ytorna är nyrenoverade och håller god standard. Arbetsytorna ligger öppet längs fasad medan mötesrum, konferensrum och en stor härlig umgängesyta med kök är centrerat till lokalens mitt. Högst upp i huset finns en stor takterrass med hänförande utsikt över hela stan. Som hyresgäst nyttjar du den terrassen fritt under årets alla dagar. Välkomna upp!

Omgivning

Denna del av Hagastaden präglas av de gamla industribyggnaderna, idag fyllda med kontor. Här är det gallerier och små lunchställen som kantar både gator och gårdar. I Hagastadens norra delar pågår stadsutveckling med 6000 nya bostäder samt lokaler för kontor och forskning. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastadens urbana stadsliv.

Kommunikationer

Pendeltågets Station Odenplan har en uppgång vid Vanadisplan, endast ngt kvarter från huset. Tunnelbanans Gröna Linje stannar närmast vid S:t Eriksplan och den Gula Linjen öppnar Station Hagastaden vid Torsplan. Flertalet innerstadsbussar, samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset.

Service

Fastighetsområdet Hagastaden har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service. Allt du kan önska dig ligger inom promenadavstånd.

Parkering

Garage och cykelrum finns i huset. Hanteras via separat kö.

Planlösning

Hjärtat av lokalen är det stora köket. Runt detta sträcker sig arbetsytor längs fönster-fasaderna och med en god blandning av mötesrum, konferensrum och tysta rum är lokalen väl lämpad för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Välkomna!

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Hagastaden

Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna och skapar ett av världens främsta kluster för life science.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!