Solnavägen 3 | 1383 Kvm - Atrium Ljungberg
Fasad
Fasadens skimmer i solljus
Vacker  och modern arkitektur
Life City får ett mycket synligt läge vid E4:an
Fasad
Fasadens skimmer i solljus
Vacker  och modern arkitektur
Life City får ett mycket synligt läge vid E4:an

Solnavägen 3

Området Hagastaden
Area 1383 kvm
Lokaltyp Kontor

Toppmodernt mitt i Hagastaden

Vi bygger Life City - en attraktiv mötesplats mitt i Hagastaden. Visionen är att med hjärta och hjärna forma nya dynamiska och attraktiva mötesplatser. Life City klustrar och samlar aktörer som aktivt bidrar till framgång för hela området.

Life City går inte att ta miste på då huset ligger på en överdäckning av E4:an. Med sina nio våningar och en iögonfallande arkitektur blir det en byggnad lätt att orientera sig efter. Entréplanet är öppet och välkomnande för alla, med en restaurang och möjligheter till spontana möten i en ljus och luftig innergård. En konferensanläggning med all service du kan tänka dig är en del av vad huset erbjuder. Byggnaden miljöcertifieras enligt Breeam och förses med rymliga cykelgarage, omklädningsrum och rikliga wellness-funktioner.

Hagastaden utvecklas i rask takt. Mitt emot Life City finns Elite Hotel Carolina Tower med terrass, bar och en uppskattad restaurang. Dessutom kommer Hagastadens redan utmärkta kommunikationer stärkas med både Citybana och ny tunnelbanestation. Inflytt i kvarteret är möjligt fr o m år 2022.

Planlösning

Lokal om 1382 kvm på plan fem. Denna lokal går också att dela till 612 kvm respektive 771 kvm.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Hagastaden

Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna och skapar ett av världens främsta kluster för life science.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!