Livdjursgatan 4 | 700 Kvm - Atrium Ljungberg
Slakthusområdet
Fasad
Lokalen uthyres i befintligt skick i ett av Stockholms mest spännande områden
Fasad
Stockholms mest innovativa plats
Lokaler anpassade för både eget arbete och gemenskap
Slakthusområdet
Fasad
Lokalen uthyres i befintligt skick i ett av Stockholms mest spännande områden
Fasad
Stockholms mest innovativa plats
Lokaler anpassade för både eget arbete och gemenskap

Livdjursgatan 4

Området Slakthusområdet
Area 700 kvm
Lokaltyp Kontor

Möjlighet till flexibelt avtal

Ett modernt och relativt nyrenoverat kontor i entrén till Slakthusområdet hyrs nu ut på flexibelt eller permanent avtal. Interiören är ljus och bjuder på med stor andel egna rum, vilket självklart går att justera. Landa tidigt i detta kreativa område och var med på utvecklingsresan i Slakthusområdet. Här är du granne med FKP Scorpio, Strange Ways, Stockholm Roast, Farmy, Juice Studios samt kulturarenan Fållan. Under 2022 öppnar även flera namnkunniga aktörer nya verksamheter inom mat och kultur i Slakthusområdet. Välkommen!

Omgivning

Ta plats i Slakthusområdet, som ska bli hela Stockholms självklara mötesplats för kontor, boende, mat, kultur och upplevelser. En motor för hela söderort.

Kommunikationer

Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Service

Under hösten 2022 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera handplockade restauranger och barkoncept. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast, Partymakarna som är en lunchrestaurang med cateringservice och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

Stockholm parkering ansvarar för all parkering i området. I området finns markparkering med både besöks- och fasta platser. Längs med Arenavägen finns ett flertal parkeringsgarage.

Planlösning

Kontorslokal med många konferensrum, separata arbetsrum och ytor som kan användas som lounge eller öppna arbetsområden.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Slakthusområdet

Slakthusområdet kommer genomgå en enorm förändring fram till 2030. Området utvecklas till en urban stadsdel där mat och kultur får ta stor plats, samtidigt som den kulturhistoriska miljön varsamt bevaras och utvecklas. Atrium Ljungberg har fått förtroendet från Stockholms stad att utveckla stora delar av den nya stadsdelen.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!