Dekorativ bild

Information angående covid-19

Vi på Atrium Ljungberg följer noggrant och kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring covid-19 och anpassar löpande vår verksamhet utifrån det. Det är viktigt att du som arbetar i eller besöker våra fastigheter känner dig trygg. Våra egna kontor är öppna men i och med de skärpta restriktionerna i region Stockholm, Uppsala, Västra Götaland och Skåne arbetar de flesta av våra medarbetare hemifrån. Vi gör inga onödiga resor och avstår från externa fysiska möten.

Vi tar ansvar för våra allmänna ytor och följer de riktlinjer som finns avseende folksamlingar, distans, hygien med mera. Exempelvis är samtliga publika evenemang på våra handelsplatser inställda tillsvidare. Våra handelsplatser kommunicerar tydligt på hemsida och i sociala kanaler vilka tider under veckan då det är fler respektive färre människor på plats. Vi har personal på plats som agerar för att Folkhälsomyndighetens riktlinjer följs och vi har särskild bevakning under tider då det vanligtvis är mycket besökare på plats.

Pick-up service och hemlevererans 

Vi erbjuder fri hemleverans av varor från Söderhallarna i Stockholm och Sickla i Nacka.  Läs mer på respektive handelsplats hemsida. 

Skydda dig och andra från smittspridning

Vi vill även uppmana alla våra besökare, medarbetare och hyresgäster att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att undvika smitta. Eftersom läget kan förändras fort är det naturligtvis viktigt att alla löpande tar del av Folkhälsomyndighetens information.

Ta även del av informationen som läggs upp på www.krisinformation.se Där samlas information från alla myndigheter.