Aktuellt

Nedan hittar du en lista med de senaste aktuella händelserna.
19 okt -21, 08:00 - Pressmeddelande

Adam & Albin öppnar sin största restaurang någonsin – i kommande storsatsningen Hus 26 i Slakthusområdet

Den superheta kockduon Adam Dahlberg och Albin Wessman, bakom krogarna Adam/Albin och Misshumasshu i Stockholm, kommer under 2022 öppna sin största etablering någonsin – i Slakthusområdets Hus 26. Adam & Albins nya storsatsning är en i raden av handplockade restaurang- och barkoncept i Hus 26 som kommer att presenteras under hösten. Hus 26 är en del av Slakthushallarna, en samling industribyggnader i jugendstil från 1912 som binds samman av den maffiga Förbindelsehallen.

15 okt -21, 07:30 - Finansiell rapport

Delårsrapport januari - september 2021

– Ett stabilt kvartal med flera strategiskt viktiga etableringar som stärker våra platser, säger Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg.

Rapport
14 okt -21, 08:00 - Pressmeddelande

Framgångsrika Niklas and Friends öppnar restaurang i växande Sickla

Det senaste året har många nya restauranger öppnat i Sickla. Näst på tur står Westerdahls by Niklas and Friends. Till våren slår de upp sina dörrar i bottenvåningen på Sickla Front, precis i början av Sicklastråket som knyter ihop Sickla med Hammarby Sjöstad.

13 okt -21, 13:00 - Pressmeddelande

Framtidsrapport: Vi får ett "tredje" kontor nära hemmet

7 av 10 uppger att det som de saknat mest med kontoret är att umgås med kollegor och 6 av 10 har saknat idéutbytet som kommer från spontana möten på kontoret, enligt Atrium Ljungbergs rapport ”Framtidens kontor och arbetsliv”. Rapporten visar också att ett behov av ett tredje kontor växt fram, kontorshubben som är nära hemmet men inte i hemmet. Rapporten baseras på mer än 200 intervjuer med vd:ar, djupintervjuer med forskare och experter och drygt 1 000 intervjuer med medarbetare.

13 okt -21, 12:51 - Pressmeddelande

Gränbystaden fyller 50 år - växer med 700 bostäder och 2 000 arbetsplatser!

I oktober 1971 slog Gränby Centrum upp portarna för första gången. 50 år senare har Gränbystaden, som ägs av fastighetsbolaget Atrium Ljungberg, positionerat sig som Uppsalas andra stadskärna. Under visionen ”Den framtidssmarta staden” planeras nu för 700 nya bostäder och 2 000 arbetsplatser. I samband med jubileet öppnar utställningen ”Från 70-tal till framtidsstad” där besökare får en tillbakablick över åren som gått såväl som en titt in i framtiden.

8 okt -21, 08:00 - Pressmeddelande

Inomhusgolf på ny nivå – öppnar i Sickla i december

I början av december slår Alba Golf upp dörrarna till en helt ny golfupplevelse i Sickla. I ombonade industrihistoriska lokaler serveras god mat, dryck och valfria artonhålsrundor från världens alla hörn. En av personerna bakom den nya satsningen är entreprenören och Daniel Wellington-grundaren Filip Tysander. Etableringen är ytterligare en av Atrium Ljungbergs satsningar på verksamheter inom aktiv livsstil i Sickla. 

4 okt -21, 13:55 - Pressmeddelande

Söderhallarna satsar på liveshopping för att tillgängliggöra sitt utbud för fler

13 oktober drar Söderhallarna i gång digitala storsatsningen Saluhall Live – liveshopping med fokus på mat och dryck. Satsningen görs i samarbete med svenska livevideobolaget Bambuser och kommer att bjuda på mängder av matinspiration i form av cook-a-longs med matprofiler och handlare, intervjuer, korta kurser och givetvis möjlighet att köpa den goda maten. Med satsningen vill Söderhallarna nå en bredare publik i hela Sverige och tillgängliggöra utbudet för fler.

27 sep -21, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg bjuder in till presentation av Q3-rapporten 2021, den 15 oktober kl. 09.00

Atrium Ljungberg bjuder in till webbsänd telefonkonferens klockan 09.00 fredagen den 15 oktober 2021 med anledning av delårsrapporten januari – september 2021 som offentliggörs klockan 07.30 samma dag.  

23 sep -21, 11:31 - Nyhet

här är rubriken

här kan man säga lite mer

10 sep -21, 08:30 - Pressmeddelande

Ulrika Danielsson blir ny cfo för Atrium Ljungberg

Ulrika Danielsson tillträder rollen som ny cfo i november. Hon kommer närmast från Castellum där hon varit ekonomi- och finansdirektör.