Munkforsplan 33
Område: Farsta
Lokaltyp: Kontor
Area: 12 kvm

Hyr ett rum eller en plats och bli en del av Hotspot Farsta, en kreativ och levande mötesplats.

Munkforsplan 33, 12 kvm

Ett smart koncept för det lilla kontoret

Hyr ett eget rum eller en Hotspot-plats, en arbetsplats i öppet landskap. Rummen finns i varierande storlekar mellan 10- 25 kvadratmeter.
Som hyresgäst får du tillgång till alla gemensamma ytor. I hyran ingår WiFi, skrivare, skanner, 2 pentryn, WC, RWC med dusch, vilorum, samtalsrum samt 2 konferensrum. Ingår gör även självklart alla fastighetsrelaterade kostnader såsom värme, vatten, fastighetsskatt och sophantering.

Omgivning

Det är en speciell känsla över Farsta. Här skapades ett av de första ABC-samhällena för över femtio år sen – en plats där arbete, bostäder och centrum samlades på ett och samma ställe. Ett nytt sätt att tänka då, betydligt vanligare nu. Idag finns ett stort utbud av butiker, kontor, utbildning och service här som gör Farsta till ett av Stockholms största stadsdelscentrum.
I Farsta har vi skapat en mötesplats för Farstas småföretagare att utvecklas och växa tillsammans på. Hotspot Farsta är en plats mitt i Farsta centrum där idéer bollas och visioner skapas. Med flexibla avtalstider och tillgång till lokalerna dygnet runt får verksamheterna växa och utvecklas efter behov.

Kommunikationer

Med tunnelbanestationen Farsta och busstrafiknoden vid Kroppaplan precis utanför entrén samt närhet till Nynäsvägen och Farsta strands pendeltågsstation är kommunikationerna i området mycket goda. Hotspot Farsta hittar du på Munkforsplan 33, plan 4.

Service

Hotspot Farsta ligger precis intill Farsta centrum med ett av Sveriges största utbud av butiker, caféer och restauranger. Här finns även vårdcentraler, tandläkare, bibliotek och teater.

Parkering

Betalparkering finns i området.

Övrigt

Kontorsplats i kreativ miljö i Hotspot Farsta.

Karta
Alla Bilder
Farsta Centrum
Torget i Farsta Centrum
Torget i Farsta Centrum
Spännande historia
Gemensamma ytor
Arbetsplatser
Trevligt kök
Konferensrum
Effektiva ytor
Planritning
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.