Inspirationsbild kontor, generösa ytor och högt i tak
Inspirationsbild kontor med konferens i genomskärning.
Trevliga restaurangen Brasseriet  finns i fastigheten med trevlig uteplats mot innergården
Inspirationsbild kontor, flexibla ytor, fint ljusinsläpp och högt i tak
Inspirationsbild kontor, generösa ytor och högt i tak
Inspirationsbild kontor med konferens i genomskärning.
Trevliga restaurangen Brasseriet  finns i fastigheten med trevlig uteplats mot innergården
Inspirationsbild kontor, flexibla ytor, fint ljusinsläpp och högt i tak

Kronborgsgränd 7

Området Kista
Area 1437 kvm
Lokaltyp Kontor

Generösa ytor med högt i tak och stora fönster

Kontoret om 1437 kvm på våning 3 i Kista Front anpassas efter önskemål från ny hyresgäst vilket gör att det finns stora möjligheter att påverka utformningen. Kontoret lämpar sig väl både för en öppen planlösning och en mer rumsindelad lösning. Stora fönsterytor och högt i tak ger en ljus och rymlig känsla.

I ljusgården på entréplan finns flera affärsstödjande funktioner: ett café med lättare lunchalternativ och catering samt en öppen mötesplats som ofta nyttjas av företagen i området för spontana möten. Här finns även en reception, en mötes- och konferensanläggning samt ytor för event och mindre mässaktiviteter.

Läget är perfekt med promenadavstånd till restauranger, shopping och service i Kista galleria där även tunnelbanan ligger.

Omgivning

Kronborgsgränd/Ärvinge, som är placerat vid entrén till Kista, är en småskalig och lågbebyggd trädgårdsstad. Här har Atrium Ljungberg skapat ett unikt område där blandade former av boende integreras med arbetsplatser, restauranger och närservice. 500 meter bort ligger Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Kommunikationer

Kronborgsgränd ligger 500 meter från tunnelbanestationen Kista samt flertalet busslinjer till bland annat Sundbyberg, Bromma, Mörby centrum, Vällingby och Sollentuna. Strax utanför porten går Flygbussarna till Bromma och Arlanda. 1 500 meter till pendeltågstationen Helenelund där tåg mot Arlanda, Stockholm C, Märsta och Södertälje går. Bilburna har direktaccess till E18 och E4.

Service

I samma fastighet ligger Ärvinge Matsal, en uppskattad lunchrestaurang samt Middlepoint café och konferens och en närbutik. Kista galleria med butiker, restauranger, Sats gym m.m ligger på cirka 5 minuters promenad.

Parkering

Ca 1100 parkeringsplatser i området fördelat på markparkering, varmgarage, och kallgarage. Besöksparkering finns.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Kista
Kista har som mål att vara en av världens främsta Science cities. För att nå dit ska Kista till 2025 fördubbla antalet arbetsplatser, skapa boenden för ytterligare 40 000 personer och tredubbla antalet utbildningsplatser på högskola och universitet. Nu börjar det.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.