Forumkvarteret - urbant stadskvarter mitt i Uppsala.

Det är ingen slump att Atrium Ljungberg investerar mer här än någon annanstans. Uppsala är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige och vi är stolta över att vara delaktiga i utvecklingen.

Uppsala är landets fjärde storstad och en av de snabbast växande kommunerna i Sverige, regionen fullkomligt spritter av framåtanda och möjligheter. Befolkningen ökar med 3000 människor om året och bostadsbyggandet mätt per medborgare är bland det högsta i landet. Lägg till satsningar i miljardklassen på offentliga byggnader och infrastruktur och du får ett hum om hur hett Uppsala är.

Våra hjärtan klappar starkt för Uppsala och vi är mycket engagerade i stadens utveckling både i city och i Gränbystaden. I vår långsiktiga plan för Uppsala finns stora nyutvecklings- och förädlingsprojekt och vi investerar mer här än någon annanstans de kommande åren. I city äger och förvaltar Atrium Ljungberg Forumkvarteret.

Forumkvarteret byggs om

Forumkvaretet (tidigare Forumgallerian) består av ett helt kvarter och ligger mitt i centrala Uppsala med stort flöde till och från Uppsalas resecentrum. Vi har gjort en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumkvarteret med syfte att skapa ett dynamiskt innerstadskvarter som lever under dygnets alla timmar. I galleriadelen har ytor frigjorts och ett tydligt, invändigt stråk skapats. Utbudet har stärkts med flertalet nya butiker, restauranger och caféer. De övre våningsplanen i fastigheten har omvandlats till attraktiva kontorsmiljöer kompletterat med flera nya bostäder.

Dekorativ bild

Utmärkt läge för näringslivet

Mitt i city

Stort utbud av mat och shopping

Forumkvarteret

Handel, bostad och kontor

Levande stadsmiljö

Lediga lokaler i Forumkvarteret.

Bredgränd 6 | 1005 Kvm
Kontor
Inspirationsbild lounge

Bredgränd 6, 1005 kvm

Utforma kontoret efter eget behov eller flytta in i färdigställda lokaler - du bestämmer!

Bredgränd 6 | 426 Kvm
Kontor
Möjlighet att skapa ert drömkontor

Bredgränd 6, 426 kvm

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns denna lokal. Ljus och fin där medarbetarna kan arbeta i en aktivitetsbaserad miljö.

Dekorativ bild

Forumkvarteret

Vår ambition är att Forumkvarteret ska vara ett urbant innerstadskvarter och en mötesplats mitt i city. Här har vi tagit vara på de historiska miljöerna och adderat nytt, kreativt innehåll där vi kombinerar handel med kontorsarbetsplatser, boende och nöje. Läs mer på Forumkvarterets hemsida.

kontakta oss

Vi hjälper dig i Forumkvarteret