Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild

Bas Barkarby

Utbildning, kontor, bostäder, kultur och service i den snabbt växande Barkarbystaden, västra Stockholms nya knutpunkt. 

Kommun: Järfälla

Lokaltyp Uthyrbar yta (m2)
Kontor 4 000
Övrigt 20 200
Summa 24200
Investering (mkr)
870
Färdigställs
2022
Hyresvärde exkl. tillägg (mkr)
59

Västra Stockholms nya mötesplats.

Den 1 januari 2022 öppnade vi portarna till Bas Barkarby som omfattar 24 200 kvm. Här sammanför vi utbildning med näringsliv och kultur och skapar en helt ny typ av mötesplats. Järfälla kommun är största hyresgäst med närmare 11 000 kvm för gymnasieutbildning, multihall, bibliotek och annan kulturverksamhet.

Under 2022 kommer vi att färdigställa lokaler för ytterligare en gymnasieskola, gym, kontor och verksamheter för vård och hälsa. Utöver Järfälla kommun är hyresavtal teckande med bland andra Eatery, Svea Education, Friskis & Svettis, Kungsängen (huvudkontor) samt Allians Redovisning. I prövning hos Skolinspektionen har Svea Education fått avslag på sin ansökan. Beslutet är överklagat. Uthyrningsgraden uppgår till 83 procent och vi ser ett fortsatt stort intresse för etablering av verksamheter i huset. Bas Barkarby kommer att ligga i direkt anslutning till västra Stockholms nya knutpunkt för tunnelbana, fjärrtåg, pendeltåg och bussar.

Läs mer på projektets egna hemsida basbarkarby.se

Dekorativ bild

Läs mer om Bas Barkarby

Bas Barkarby erbjuder flera kontorsmöjligheter. Just nu kan du teckna avtal för kontor från 130 kvm upp till 3 000 kvm. Läs mer på basbarkarby.se.

Läs mer om den växande stadsdelen Barkarbystaden

kontakt
Nicole Rosvall
Office Leasing Manager
Kontakta mig